Friday, 28 August 2015

Unfollow kite lah tu.

Assalamualaikum

Siapalah yang unfollow aku ni. Haha

Mesti dia bosan.

-__-

Monday, 24 August 2015

Alhamdulillah rezeki tak disangka

Assalamualaikum

Seperti yang digembar-gemburkan dan dicanang-canangkan.. saya nak berlagak satu kegembiraan dengan korang semua. Hahah. Maafkan saya maafkan saya. Gurau saje..jangan marah.. tak baik riak dan takbur dengan nikmat Allah bagi. 

Alhamdulillah dengan rezeki Allah bagi. Saya dapat beli kereta idaman sejak dari sekolah lagi. Sekolah lagi dah usha-usha kereta ni. Dari version lama sehingga lah ke version baru. Tak kesah lah version apa pun..yang saya tahu, saya mesti dapatkan jugak.

Alhamdulillah..

Jangan salah faham kalau saya kongsi kegembiraan di sini untuk menunjuk ke apa. Semua ni adalah untuk bagi semangat untuk korang semua berusaha untuk dapatkan apa yang diingini. Walaupun takda lah hebat mana pun..biasa je. Tapi syukur jugak sebab dengan hasil usaha sendiri.

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.





















Jazz idaman kalbu sejak ajali -_-


Syukur walaupun bukan BMW M3 mahupun Range Rover Evoque. Eh tapi saya tengah memasang impian untuk memilik sebuah Range Rover Evoque suatu hari nanti. Target saya adalah 3-5 tahun. Insyaallah selagi mampu.

Kalau takat makan gaji gomen, hakak tak mampu ada savings, asb dgn tabung haji. Installment kereta, fuel, makan & minum, necessity yang lain, pakaian dan barang keperluan. Hmm okay Email lah kita hanida.noor@hotmail.com . 

Thanks for reading :">

Tuesday, 18 August 2015

Hey whitey..come to momma.

Assalamualaikum

Bertemu kembali. Macam lah ada orang kisah. 

Saya semakin kurus. Tak payah susah payah keluar masuk gym. Kurus dengan sendirinya haha. Kali ni memang serious..berdiri sebelah tiang terus tak nampak ekekeke. Tapi yang masih degilnya tentulah muka yang lebor ini :D

Yayy tak sabar nak share benda baru kat uolls. Hehe bukan nak riak..saja nak share kegembiraan dan keterujaan. Nanti dah confimed dapat, saya menunjuk-nunjuk kat sini k. Tunggu tauu  -___-






Friday, 14 August 2015

Not again and not anymore

Assalamualaikum

Life is like a pokemon (ape ni tak baik mencarut)

Kadang kau suka. Kadang kau benci. Kadang kau kisah. Kadang kau tak kisah. Suka hati lah nak jadi pokemon kuning ke, merah jambu ke.. biru ke.. suka hati lah.

Biasalah, kejap okay. Kejap rasa nak parachute 30k ft. 

Tapi relax lah. Ni kan kehidupan. Kau ada? 

Aku ada..

Wednesday, 12 August 2015

Butik Muslimah Online

3 MUSLIMAH FASHION CLOTHING TREND

It cannot be denied that it is difficult to find time to rewards yourself with new clothing or other fashion items. Life is hard especially when we have a lot of responsibilities to handle and shopping is at the back or our mind. Women who are balancing being a mother, full time job, continuing studies and being a wife is an example of individuals who hardly has time to shop. Muslimah women no longer have to fret as with the multiple existence of butik muslimah online for women allows you to shop fashionable modest clothing with ease. For the ladies who are wondering what are the latest trends in the fashion world, below are three muslimah fashion clothing trend that are hitting the industry.




Maxi dress

      Maxi dress is becoming popular among the muslimah ladies as it can be worn anywhere without looking out of place. You name it- to work, dinner parties, formal events, weddings or a casual day out, the maxi dresses are perfect to show off. Mix match it with accessories or proper shoes to get the complete fashionable touch from head-to-toe.

 







Outer wears

Outer wears such as cardigans, jackets, sweaters and hoodies are suitable for muslimah women to cover up. For example, if you run out of long sleeve tops, wear an outer wear over your sleeveless t-shirt and look modest yet pretty. There are plenty of outer wear designs to choose from depending on your own personal style. Pull together any look you want and shine in the spotlight while still maintaining an elegant modest appearance.


  

  
Tadaa. Covered and trendy.




Hijab Shawls

Since the past years, the hijab fashion is booming throughout the Islamic community. Hijabistas can find a wide range of hijab shawl designs for women that suit their personal character. Go simple plain or look glamorous in embellished shawls.


  




So ladies, go and shopping now at the best Butik Muslimah Online and be modest, modern, trendy, stylish and beautiful.

Thanks for reading :'>

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sugar sugar

Daisypath Anniversary tickers
Daisypath Anniversary tickers