Wednesday, 17 July 2013

Gambar: Wan Sakinah sah isteri kedua Ashraf Muslim

Assalamualaikum 

Salam 8 Ramadhan.. 

Tup tup dah hari ke-8 puasa. Alhamdulillah. Saya nak cerita ni. Saya selalu pergi Al-Hidayah Medic dekat Setiawangsa. Sebab saya dah jadi macam regular patient kat sane cecehhh. Nak di tambah cerita, setiap kali pergi sana mesti tak dapat jumpa Ahsraf Muslim hihiks. Mesti terkena perawat lain. Nak jugak tengok depan-depan dia punya hensem tu 0.0 tapi tak dapat.

Dan sekarang dia dah letak jawatan sebagai CEO & perawat kat sana sejak dia digosipkan nak kawin lain. Dan sekarang kita dah tahu sememangnya dia dah kawen kedua pun. Hmm I tak kisah bermadu, seriously tak kisah, asalkan bukan dengan husband i kehkehkeh.


 InsyaAllah inilah Wan Sakinah isteri kedua Ahsraff Muslim.



Kesian Dayana :'( Semoga payung emas menunggu awak di syurga yer :') Takpe, banyak pahala dia dapat bagi laki kawen lain. Tabah betul isi hati dia. Salute dengan kesabaran dia.

I pun tak kisah bermadu asalkan bukan dengan husband I. I jenis yang tamak haloba, tak boleh kongsi-kongsi  T_T

Thanks for reading :">

18 comments:

cik yaya said...

siapa yang sanggup bermadukan?
walaupun dia rela tapi mesti akan terluka :)

noornazuha said...

hmmmm..susah nak komen isu poligami ni...kalau boleh x nak la kan..siapa yang sanggup berkongsi kasih...

Nurul Farahizzati said...

i pun tamak haloba.. kasih sayang untuk i saja... kalau kongsi ngan family, boleh diterima lagi.. hehe..

Anis Athia said...

Bagi anis, kalau nak kawen lain sbb zuriat, tak perlu kowt kawen lari dekat thailand... Hewhew

Al Kisah said...

Madu manis..

Amanda Suria said...

X semua wanita sanggup nida..susah nk ikhlas...kakau x cukup iman di dada usah cuba..tp sapa kita nk menolak takdir kan....

Fatihah said...

terkejut sat :O hmmmm

Niena Reen said...

kesian wife pertama dia. T.T

Isabel Diaz said...

Kesiannya isteri dye.. Saya yang membaca kisahnya pun rasa kecewa sikit.. Huhu..

Siti(zoey) said...

kesian pula dgn isteri dia.bkn lama pun depa kahwin kan :'( semoga Allah memberi hikmah yg terbaik untuk dia.amin.

Mysara Ab Rahman said...

kte pn xrela bermadu..hee...dh la mula2 dtipu suami yg kata g biz trip..moga dayana tabah

el said...

sudah ditakdirkan asyraf tu kawin 2..dan kita xtau apa yg berlaku dlm kehidupan beliau..apa yg boleh kita lakukan doakan yg terbaik tuk mereka..:)

ros_reeza said...

Salam perkenalan :)
Selamat berpuasa. Ros follow sini #507.

Sayu je hati ni bila baca berita ni tadi.. walau tak tahu apa yang berlaku antara mereka, hati ni kesian sangat kat wife pertama dia..

Innanie Ariffin said...

ada ura-ura kata ashraf buat macam ni pada dayana sebab dia geram bapak mertua dia asyik gunakan dia...

Wallahualam!

Mime MF said...

kesian dayana...isk²..tu lah...poligami tu boleh tapi cara tu tak kena..smp bohong²..

Namee Roslan said...

bahaha..rela bermadu tp bukan dgn laki i.haha. namee pun x sanggup kot. T_T

najihahfara said...

Allah yang tahu semua apa yng terjadi kan

nan todak said...

cantik wife dia tu nampak macam iras Tiz Zaqyah le plak.. :)

Sugar sugar

Daisypath Anniversary tickers